top of page
Anne Marte
ANNE MARTHE DAHL ZETTERVALL

Prosesskonsulent, prosjektleder og rådgiver

 

Anne Marthe har 18 års erfaring fra detaljhandel og som innehaver.

Hun brenner for samfunnsutvikling og kjenner offentlig sektor svært godt. Som rådgiver har hun lang erfaring fra både private og offentlige virksomheter. Dette har gitt henne bred kompetanse innen strategi og utvikling av bedrifter, og en kompleks helhetsforståelse. Hun har interesse for den menneskelige faktor og vet hva som trengs for å flytte folk, og tall. Hun har utdanning innen psykologi og ledelse, videreutdanning i veiledning fra NTNU, i tillegg er hun sertifisert endringsleder. Anne Marthe blir raskt kjent med kundene sine, og slipper dem ikke så lett! Hun stoler på prosessen, og står for at det ikke er gjort over natta å jobbe med endring og utvikling.

Epost: annemarthe@ruthogragna.no

Carin
CARIN RAMSBERG

Konsulent og veileder

 

Carin har sin yrkeserfaring som gründer og bedriftseier gjennom 20 år. Hun har lang erfaring i å dra tanke til handling i samarbeid med andre.  

Hun evner å se det store bildet og skaper forståelse for helheten og behovet for kontinuerlig utvikling. Dette gjør Carin til en engasjert konsept- og verdibygger, med stor overbevisning om at de små detaljene gjøre stor forskjell i både bedriftens og enkeltmenneskers utvikling.

Carin har mange års erfaring med relasjonsbasert ledelse, etablering av team og veiledning/coaching. Hun er også aktiv styremedlem i flere selskaper.

Hun har sertifisering i endringsledelse gjennom Grow og utdanning fra NLP interaction.

Epost: carin@ruthogragna.no

Kristin
KRISTIN TOKERUD

Pedagog, lærer og veileder

Kristin har jobbet som lærer i 20 år, hovedsakelig med ungdom. Hun har en positiv innstilling til de hun møter,  og har genuin tro på at både utvikling og endring er mulig. Hun har en ærlig og direkte framtoning, samtidig som hun er opptatt av å behandle folk med respekt.

Kristin har tidligere jobbet med enslige mindreårige asylsøkere, både som miljøterapeut og leder. Hun har ledererfaring og jobber strukturert med metoder innen relasjonsledelse.

Kristin har videreutdanning i pedagogikk, med hovedfokus på enkeltmennesket.

Epost: kristin@ruthogragna.no

Ruth & Ragna samarbeider med

Bravoo

HEIDI
BRAGERHAUG

Merkevarerådgiver & idéutvikler

Les mer

Epost: heidi@bravoo.no

Heidi_edited.jpg

Flyt

JON FOSSEN
THAUGLAND

Atferdsøkonom & Prosesesveileder

Les mer

Epost: jon@flytledelse.no

Flyt

RITA
FURAN

Prosessveileder & Endringskonsulent

Les mer

Epost: rita@flytledelse.no

bottom of page