ANNE MARTHE DAHL ZETTERVALL

Prosesskonsulent, veileder og rådgiver

 

Anne Marthe har femten års erfaring fra detaljhandelen. Hun jobber som prosesskonsulent, foredragsholder og prosjektleder i Ruth&Ragna.

Som rådgiver og veileder har hun erfaring fra både private og offentlige virksomheter. Dette har gitt henne god systemforståelse og kompetanse innen utvikling av bedrifter, og en kompleks helhetsforståelse.

Den menneskelige faktor er Anne Marthes absolutte interesse, og hun har bred erfaring om hva som trengs for å flytte folk, og tall.

Hun har videreutdanning i veiledning fra NTNU, i tillegg er hun sertifisert endringsleder fra Grow.

Epost: annemarthe@ruthogragna.no

 
CARIN RAMSBERG

Konsulent og veileder

 

Carin har sin yrkeserfaring som gründer og bedriftseier gjennom 20 år. Hun har lang erfaring i å dra tanke til handling i samarbeid med andre.  

Hun evner å se det store bildet og skaper forståelse for helheten og behovet for kontinuerlig utvikling. Dette gjør Carin til en engasjert konsept- og verdibygger, med stor overbevisning om at de små detaljene gjøre stor forskjell i både bedriftens og enkeltmenneskers utvikling.

Carin har mange års erfaring med relasjonsbasert ledelse, etablering av team og veiledning/coaching. Hun er også aktiv styremedlem i flere selskaper.

Hun har sertifisering i endringsledelse gjennom Grow og utdanning fra NLP interaction.

Epost: carin@ruthogragna.no

 
KRISTIN TOKERUD

Pedagog, lærer og veileder

Kristin har jobbet som lærer i 20 år, hovedsakelig med ungdom. Hun har en positiv innstilling til de hun møter,  og har genuin tro på at både utvikling og endring er mulig. Hun har en ærlig og direkte framtoning, samtidig som hun er opptatt av å behandle folk med respekt.

Kristin har tidligere jobbet med enslige mindreårige asylsøkere, både som miljøterapeut og leder. Hun har ledererfaring og jobber strukturert med metoder innen relasjonsledelse.

Kristin har videreutdanning i pedagogikk, med hovedfokus på enkeltmennesket.

Epost: kristin@ruthogragna.no

Ruth & Ragna samarbeider med

Flyt

JON FOSSEN
THAUGLAND

Atferdsøkonom & Prosesesveileder

Les mer

Epost: jon@flytledelse.no

Flyt

RITA
FURAN

Prosessveileder & Endringskonsulent

Les mer

Epost: rita@flytledelse.no